SKÆR LØS BUFFET TIL FEST 

Bestil et Skær-løs-bord og få en velsmagende buffet med hele stege, som skæres for på buffeten. Stegene er ledsaget af et stort udvalg af salater, kartofler og tilbehør. Denne buffet er det sikre valg til en fest, da den er en fryd for både øjet og ganen hos alle jeres gæster. I kan supplere denne stege buffet med en af vores tilbud evt. forret eller en sød dessert. Før pris op til 227,- pr.kuv. Alle priser er excl. levering og emballage tillæg. MINIMUM 10 ANTAL KUVERTER

DKK227
DKK189,00

   

Buffet til tá selv bord - Mad ud af huset

Bestil Festmad udefra, køb en indbydende Stegebuffet, leveret lige inden gæsterne kommer. 

Vores Buffet kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Du får en vejledning i din ordrebekræftelse når du har lavet din bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din buffet.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Du kan evt. suppler med en dejlig forret eller dessert se tilbud. Bestil levering lige til døren fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Det skal være let at holde en fest.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset