Festmad udefra - Det skal du være opmærksom på
Når maden ankommer - Landsdækkende diner transportable - WeCook Tlf. 50802005
Når du har bestilt buffet eller menu hos wecook, gør vi det let for dig. Vi anbefaler at ovnen er forvarmet inden middagen bliver serveret, så de lune retter evt. kan holdes varme. Du modtager en vejledning sammen med din ordrebekræftelse, som du evt. kan printe ud til dit serveringspersonale.
Gennemgå din ordre med vores chauffør ved ankomst også de lune retter for at sikre dig at din ordre er komplet.
Du kan også komme i forbindelse med os pr. telefon 50802005 på festdage, vi lukker ikke telefonen før du har fået leveret din bestilling. Se betingelser i din ordrebekræftelse. Maden leveres færdigt lavet og de fleste retter er anrettet på fade og i skåle, det eneste du selv skal gøre er at udskære evt. stege. Se din vejledning i din ordrebekræftelse. Der vil være nogle få forberedelser for at få den bedste oplevelse af den festmad du har bestilt, men det er forskelligt fra ret til ret, om du selv skal gøre noget. Såfremt der er nogle ting du gerne vil slippe for, hjælper vi gerne, dette skal bare aftales inden festen. Tlf. 50802005.
Hvad gør du når maden kommer !
Hos we cook er vi stolte af, at vores kunder kommer igen og igen. Det er vores bedste reklame. - Og vi vil gøre vores til, at du og dine gæster er tilfredse ?
Men vi skal bruge din hjælp!
- Vi anbefaler, at du ved levering kan stille de kolde anretninger et køligt sted. De kolde anretninger er leveret færdigpyntede og anrettet på fade og i skåle. Klar til at blive sat på et buffetbord.
- Vores varme anretninger leveres i termokasser. Og se godt efter, da der godt kan være 2-3 lag i en termokasse. Kød leveres som hele stege for at bevare den bedste kvalitet. Det kræver et fad til kødet, skærebræt og en kniv. Pynt evt. fadene med en vifte af sølvpapir eller lidt grøntsagspynt. Bemk. at (Oksefilet / Oksemørbrad ankommer kolde, og skal stå køligt frem til opvarmning) se varmevejledning på din ordrebekræftelse.
- En buffet med mange kolde og lune retter bør alle sættes på buffetbordet fra starten af. Vi anbefaler at du opfordre dine gæster til at smage på det hele.
- Du får naturligvis en udførlig vejledning i, hvordan maden nemt og hurtigt håndteres og behandles, som du kan printe ud og tage med. Så du er forberedt på de få ting du selv lige skal håndtere, for at opnå det bedste resultat ved bestilling af mad ud af huset.
- Du står selv for udskæring af kødet, da de hele stege bedre kan holde på saft og kraft, når dette først skæres lige inden servering.
- Du skære stegende i blyants tykke skiver.