Dansk Diner Transportable - Festmad til private fester. Udbringning i hele DK. Hos We Cook forkæler vi dine smagsløg ud fra en enkel filosofi om kvalitet, service og ægte madoplevelser. Vi laver klassiske retter med et tvist, moderne mad med mening og fristende lækkerier, som bliver rammen for din fest. 

 "Vi laver mad - og bringer det til dig"

  • WE - Vi står selv i køkkenet og rører i gryderne og fremstiller vores mad.
  • COOK - Hvad det handler om, vi laver mad!
  • WE COOK - Passionen for madlavning. Vi gør det, vi er bedst til.

mad ud af huset

Vi har mange års erfaring inden for diner transportable. Og vi bruger kun de bedste råvarer og dygtige faglærte ansatte inden for mad/catering branchen. De arbejder hårdt på at sikre, at dit selskab bliver en smagfuld succes. Vi laver kun mad ud af huset, og det er det vi er bedst til og vores speciale. Vi har dette gennemarbejdet menukort, hvor vi har testet mængde, kvalitet og håndtering, så du ikke skal bekymre dig om der er mad nok. Vi har også arbejdet med, at vores retter har et spændende udvalg af råvare, som giver dig og dine gæster en god madoplevelse.

Lad We Cook tage sig af maden, uanset om du invitere til en hyggelig brunch eller den helt store fest. Vi er altid meget åbne over for dine ønsker, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller forslag til menuen.

We Cook er danskejet og er et brand under Catering Gruppen Aps som startede i 2003, vores målgruppe er Dig og Dine gæster. We Cook.dk - Catering Festmad i Danmark

Kundeservice Tlf. 50802005 - Bestilling af mad ud af huset eller kontakt os på Email: info@wecook.dk

Køkkener placeret centralt i landet i samarbjede med catering gruppen. Levering af mad håndteres fra Køkkener placeret centralt i landet, call-center og transport logistik håndteres/planlægges på hovedkontor ved København samt Århus. Nemt med levering af mad i hele danmark til en god pris. Leveringspriser fra 239,-. Se prisen i dit postnr.