Julefrokost - Vi gør din beslutning nemmere

Når julen melder sin ankomst, og der skal afholdes julefrokost, vælger mange at fejre den glade juletid ved at holde en hyggelig julefrokost, men julefrokosten er i høj grad også noget, som mange forbinder med en fest med familie og nære venner. Men uanset hvordan du skal afholde din julefrokost i år, kan du med fordel vælge at få bragt din julefrokost fra wecook.dk. Du slipper for alt besværet med at tilberede de mange forskellige julefrokost retter, hvilket giver dig bedre tid til at hygge dig med dine gæster.

Her kan du være sikker på at din julefrokost er med den passende mængde julemad bliver leveret til tiden. Vi gør os umagen, for vi ved, at glade gæster giver glade kunder, også til næste julefrokost. Alle priser excl. Levering og emballage tillæg. MINIMUM 10 ANTAL KUVERTER

DKK219
DKK197,00

   

Traditionel julefrokost med et tvist

Vores julefrokost kommer klar til servering. De fleste juleretter er anrettet på fade og i skåle klar til en julebuffet. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter juleretterne på din julebuffet. Dette tilbud er uden brød og smør.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din buffet frem til 8 dage inden julefrokosten.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingskort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet julefrokost til din julefest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Diner Transportable Wecook - Relaterede produkter - Fest mad ud af huset