mad ud af huset wecook.dk

Buffet og Menu ud af huset  (klik her)  
Buffet til anledninger (klik her) (Bryllup, barnedåb, konfirmation, Studenterfester, Reception, Fødselsdag, Firmafester)
Julefrokost ud af huset (klik her)
Nytårsmenu ud af huset (klik her)
Brunch og Frokost (klik her)
Tapas (klik her) (tapas ud af huset og mad til stående buffet)
Forret - Dessert - Natmad (klik her)  (incl. børnemenuer og mad til vegetar)

 

mad ud af husetBestil mad ud af huset 

Senest 8 dage inden festen modtager vi bestillinger. Er der mindre end 8 dage til festen skal holdes, hjælper vi også gerne, dog kan der være nogle retter som ikke kan laves, men så finder vi som regel et alternativ.

mad ud af husetBestil Festmad her!

Se menukort i bjælken i toppen. Find din menu eller buffet og gå til varekurv i topbanner. Du modtager en kvittering på din webbestilling via mail, og derefter modtager du en ordrebekræftelse via mail. Din bestilling annulleres ikke automatisk ved manglende betaling.

mad ud af husetSend mail

Send en email på info@wecook.dk, med din forespørgelse/bestilling eller brug evt. vores kontaktformular.

mad ud af husetKontakt kundeservice

Tlf. nr. 50802005, så kontakter vores salgskonsulenter dig straks.

mad ud af husetMinimum bestilling er 10 kuverter !

HUSK din bestilling kan ændres frem til 8 dagen inden festen, da din bestilling først er bindende de sidste 8 dage inden festen. Se vilkår i din ordrebekræftelse. Når du har lavet din bestilling, så har vi en aftale. Har du ikke ændringer til din bestilling skal du ikke foretage dig andet, end at indbetale det aftalte beløb.

Catering til alles smagsløg hos we cook.

mad ud af husetFestmad til børn 

Vi har en række menuer målrettet til børn under 6 år. Børn kan jo være kræsne, forstået på den måde, at deres smagsløg hurtigt kan udfordres ud over evne. Dog betyder det ikke, at en børnemenu skal være kedelig eller smagsløs.

Hos we cook lægger vi også vægt på, at børnemenuerne er af lige så høj kvalitet, som maden til de voksne. Blot er der tale om børnevenlige klassikere som frikadeller, kyllingelår, hjemmelavet lasagne og nuggets mv. se menuoversigt på we cook.dk.

Hos we cook kan du vælge mellem en bred vifte af specialiteter. Retter, som er lavede fra bunden af, af solide råvarer.

mad ud af husetMad ud af huset til fest og reception

Vi leverer diner transportable til alle typer arrangementer som barnedåb, bryllup, konfirmation, fødselsdag og andre festlige lejligheder.

Vi leverer til både private fester og firma reception. Så om i skal holde sommer fest eller julefrokost, vejfest, byfest, festival, jubilæum, reception, studentergilde mv., så er vi klar til at sammensætte en festmenu, til et festligt arrangement.

mad ud af husetCatering Festmad - Levering på hele Fyn, Sjælland og Jylland.

Har du specielle ønsker til din mad ud af huset, sammensætter vi gerne en unik buffet. Se de catering buffeter, du kan læse om her på siden we cook, og find inspiration til din buffet.

We cook leverer diner transportable i hele DK. Kontakt os på telefon 50802005 eller brug vores kontakt formular her på hjemmesiden wecook.dk

Velbekomme!

mad ud af husetwe cook mad ud af huset i hele danmark. Festmad leveret til dig og din gæster.

Hos we cook finder du festmad ud af huset for enhver smag. Hver enkelt ret er nøje udvalgt, så der er noget for alle smagsløg.

Her på hjemmesiden kan du få overblik over de mange muligheder for catering hos we cook se under menuoversigt.

Du kan vælge mellem forretter, menuer, buffeter, desserter og natmad. Vi har også en sammensat brunch, og det store kolde bord, børnemenuer og vegetarretter mv.