wecook

Bestil mad lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable til din konfirmtionsfest. Byd på Buffet og gør det nemt for dig selv og dine gæster. Tlf. 50802005 Wecook ring og hør hvad vi kan lave til dig.

"klik på konfirmationsmenu eller konfirmationsbuffet"​

konfirmations mad ud af husetKONFIRMATIONS BUFFET ELLER MIDDAG UD AF HUSET

 

Hos WeCook arbejder Vores dygtige personale på at lave de fleste retter fra bunden af, og det er netop det du virkelig kan smage. Vi arbejder på at du kan få en konfirmation med noget festmad som bare smager godt og er nemt at anrette. Vi har lagt op til at du selv skaffer drikkevarer og dermed kan holde omkostninger på et fornuftigt plan. Hos WeCook får du meget mad for pengene og det er derfor mange kommer tilbage og køber hos os igen og igen. Du kan finde mange tilkøb til din bestilling, og få alt fra Forret, dessert og natmad eller ekstra retter. Vi tilbyder også børne menuer og mad til dine gæster som er vegetar. Se vores ovenstående udvalg.

Korfirmation mad ud af huset til konfirmationer i 2024. Få festmad til konfirmation udefra og lige til døren. Fantastisk nemt og godt mad for pengene.

MINIMUM 10 ANTAL KUVERTER