Varekurv

Kurven er tom

Hvad gør du når maden kommer !

Hos we cook er vi stolte af, at vores kunder kommer igen og igen. Det er vores bedste reklame. - Og vi vil gøre vores til, at du og dine gæster er tilfredse ?

 

Men vi skal bruge din hjælp!

 

Vi anbefaler, at du ved levering kan stille de kolde anretninger et køligt sted. De kolde anretninger er leveret færdigpyntede og anrettet på fade og i skåle. Klar til at blive sat på et buffetbord.

 

Vores varme anretninger leveres i termokasser. Og se godt efter, da der godt kan være 2-3 lag i en termokasse. Kød leveres som hele stege for at bevare den bedste kvalitet. Det kræver et fad til kødet, skærebræt og en kniv. Pynt evt. fadene med en vifte af sølvpapir eller lidt grøntsagspynt.

 

 

En buffet med mange kolde og lune retter bør alle sættes på buffetbordet fra starten af. Vi anbefaler at du opfordre dine gæster til at smage på det hele.

 

 

 

Salat Med Finer Til Banner

 

 

Du får naturligvis en udførlig vejledning i, hvordan maden nemt og hurtigt håndteres og behandles, som du kan printe ud og tage med. Så du er forberedt på de få ting du selv lige skal håndtere, for at opnå det bedste resultat ved bestilling af mad ud af huset.

 

Du står selv for udskæring af kødet, da de hele stege bedre kan holde på saft og kraft, når dette først skæres lige inden servering.

 

Du skære stegende i blyants tykke skiver.

 

 Banner 3

 

 

 

info@wecook.dk

Telefon 5080 2005