Varekurv

Kurven er tom

Mængde og kvalitet !

Hos we cook er vi stolte af, at vores kunder kommer igen og igen. Det er vores bedste reklame. Vi vil altid gøre vores til, at du og dine gæster er tilfredse ? 

 

Salat Med Finer Til Banner

Hvor meget mad får jeg ? 

Mængden af festmaden er testet og gennemregnet gennem 14 år, så du er sikker på at du og dine gæster bliver mætte. 

 

MÆNGDE AF KØD TIL EN BUFFET:

Vi beregner 100 gram i rå vægt pr. steg til vores stegebuffeter dvs. hvis der er 3 hele stege er der 300 gram i rå værg pr. pers. Det kan være forskelligt hvor meget stegesvind der er ved hver type kød, derfor beregner vi altid min. 3 stege til vores buffeter.

Du kan altid suppler med flere stege hvis du ønsker et større udvalg eller en større mængde pr. person. Ved buffeter væger de fleste mere mad, da de gerne vil smage det hele. Derfor beregner vi minimum 300 gram kød i rå vægt til en buffet.

 

MÆNGDE AF KØD TIL EN HOVEDRET (MENU):

Til vores menuer beregner vi 250 gram i rå vægt af kød, og vores menuer egner sig ikke til en buffet.

 

MÆNGDE AF FESTMAD:

Der er som minimum altid 600 til 650 gr. mad pr. person, hvilket normalt vil være mere mad end de fleste kan spise. Du har mulighed for at vælge forret, dessert eller natmad til din bestilling.

 

Når du vælger valgfri tilbehør anbefaler vi altid du vælger min. 2 gange kartoffelretter til din stegebuffet med minimum 7 retter.

 

Tilberedning af maden

 

Tilberedning af maden foregår i vores moderne køkkener. Fødevarestyrelsens kontrollanter kommer jævnligt på besøg som lovgivningen kræver. Det giver både os og vores kunder tryghed. 

 

Vi køber vore råvarer fra pålidelige danske leverandører, som sikrer os en høj og ensartet kvalitet. Når maden er tilberedt bliver den straks pakket forsvarligt og sættes i kasser, så den opbevares under hygiejniske forhold.

 

Efter festen

Den rengjorte service afhentes gratis efter festen.

 

Vi gør opmærksom på, at der ved alle bestillinger tillægges et transportgebyr. Gebyret er afhængigt af afstanden til leveringsadressen. Se på forsiden we cook for nærmere information, indtast postnr. og se din samlede pris for levering og afhentning af service.

Banner 3 

info@wecook.dk

Telefon 5080 2005