Varekurv

Kurven er tom

Bestil mad ud af huset

WECOOK.DK - DINER TRANSPORTABLESalat Med Finer Til Banner

Derfor skal du bestille mad ud af huset / Diner Transportable fra wecook.dk til din fest?

 

Fordi det er nemt, det smager godt og der er nok mad. Enhver værtinde/vært vil gerne vide at alle gæster kan blive mætte og at maden er lækker og ser indbydende ud. De fleste vælger derfor at få professionelle til at lave maden, det er ofte den billigste og nemmeste løsning.

 

Hvilken menu egner sig bedst til din fest? Er det en hovedret egnet til en tallerken servering eller en buffet til et tá selv bord?

 

GODT AT VIDE: 

Med festmad som anrettes og serveres portionsvis på tallerken, virker festen lidt mere formelt eller man kan sige traditionelt. Dette anbefales ved meget store bryllupper. Trenden omkring maden til bryllupper har dog ændret sig lidt det sidste årti, hvor flere og flere vælger buffet frem for tallerken servering til deres bryllupsfest.

 

De fleste fester som holdes hjemme eller i selskabslokaler med 15 gæster eller der over, bestiller buffet til deres fest. De fleste vil gerne holde det lidt uformelt, og vil gerne have mulighed for at tilbyde deres gæster mange forskellige retter på en gang. Ved en buffet får man ofte mulighed for at bytte pladser og cirkulere lidt rundt, så man får talt med flere af gæsterne i løbet af festen.

Det kræver ikke så meget personalehjælp og holder den udgift på et fornuftigt niveau.

 

Trenden omkring mad til barnedåb er en buffet eller en frokostanretning. Det er meget nemt at håndtere en buffet til en barnedåb, hvor mor/barn må gå til og fra i løbet af barnedåbsfesten.

Mange vælger vælger også en frokostbuffet, fordi en dåb som regel holdes en søndag formiddag.

Man beregner én kuvert pr. person. Alle priser er incl. moms. ex. lev. oplyst som pris pr. kuv.

Man kan nøjes med én kuvert for hver 2 børn under 6 år, suppler evt. med en ekstra forret eller dessert.

Se evt. vores børnemenuer (min. 5 pers.) Husk også mad til køkkenhjælp, serveringspersonale og musikeren.

 

Der står nederst på hver menu/buffet under faneblad (MENUKORT) hvor mange personer du minimum skal bestille til. Alle priser er oplyst ex. levering og pris pr. kuvert.

info@wecook.dk

Telefon 5080 2005